Om Isuzu Försäkring

Tillsammans med Isuzu Sverige AB har vi utformat en försäkring med mervärden speciellt för dig som äger och kör Isuzu, med trygghet och personlig service i fokus. Vi känner din Isuzu utan och innan och vår skadejour är alltid öppen, för att du ska få den hjälp du behöver när du behöver den. Vi vill att Isuzu Försäkring ska vara det självklara valet av försäkring för dig som Isuzu-ägare.

Isuzu Försäkring
Isuzu Försäkring

Bättre andrahandsvärde

Din bil repareras med Isuzu originaldelar och ingenting annat. Därför är bilen lika säker att köra efter en skada som före, vilket försäkrar bilens andrahandsvärde. På Isuzu Försäkring möter du branschens kanske skickligaste och trevligaste skadereglerare. Ofta räcker det med en enda kontakt med oss, våra skadereglerare kan även hjälpa dig med hyrbil och bärgning. Om oturen skulle vara framme kan du vara helt säker på att du snabbt får den hjälp du behöver.

Hämtar information

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.
Alltid upp till 300 kr i internetrabatt

Isuzu Försäkring är ett samarbete mellan Isuzu Sverige AB och If Skadeförsäkring AB (publ), Barks väg 15 106 80 Stockholm. Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102.