Hämtar information

Därför ska du välja Isuzu Försäkring

Märkesförsäkringen för dig som äger en Isuzu. Här kan du läsa om fördelarna med Isuzu Försäkring.​​

En blå Isuzu som kör över stenkross

Fördelar med försäkringen 

 • Trygg reparation med kvalitet

  Vi anlitar bara auktoriserade Isuzu-verkstäder som använder originaldelar och känner varje Isuzu-modell in i minsta detalj. Det gör att bilen behåller sin höga kvalitet, säkerhetsnivå och andrahandsvärde även efter en reparation.
 • Snabb och smidig skadehantering

  Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss på webben, dygnet runt. Snabbt och smidigt, utan papper och krångel. Precis som det ska vara. 
  Vad du ska tänka på vid skada på bilen.
 • Generös ersättning för fabriksmonterad utrustning

  Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriks­monterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort ålders­avdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

fika-i.koket

27 % rabatt på hem- och villaförsäkring

Vi samarbetar med If för att kunna erbjuda dig som kund fler försäkringar till bra pris. Du som har en Isuzu Försäkring får bland annat upp till 27 % rabatt på hem- och villaförsäkring hos If. Visst låter det bra!

Räkna ut ditt pris på hemförsäkring

Har du en Isuzu Försäkring och tecknar Ifs hemförsäkring blir du dessutom förmånskund. Det innebär att du får upp till 15 % rabatt även på andra försäkringar, till exempel personförsäkringar (barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring och livförsäkring).

Ring 08-541 704 50 så berättar vi mer. Vi kan även hjälpa dig att byta försäkringsbolag om du vill det.