Hämtar information

Om Isuzu Försäkring

Tillsammans med Isuzu Sverige AB har vi utformat en försäkring med mervärden speciellt för dig som äger och kör Isuzu, med trygghet och personlig service i fokus. Vi känner din Isuzu utan och innan och vår skadejour är alltid öppen, för att du ska få den hjälp du behöver när du behöver den. Vi vill att Isuzu Försäkring ska vara det självklara valet av försäkring för dig som Isuzu-ägare.

Bättre andrahandsvärde

Din bil repareras med Isuzu originaldelar och ingenting annat. Det betyder att bilen är lika säker att köra efter en skada som före, vilket försäkrar bilens andrahandsvärde. På Isuzu Försäkring möter du branschens kanske mest skickliga och trevliga skadereglerare. Ofta räcker en enda kontakt med oss och våra skadereglerare kan även hjälpa dig med hyrbil och bärgning. Om oturen skulle vara framme kan du vara helt säker på att du snabbt får den hjälp du behöver.

Isuzu Försäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även Isuzu Försäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.

Ett samarbete mellan Isuzu Sverige AB och If Skadeförsäkring AB