Hämtar information

Du får rabatt på försäkringar hos If

Vi samarbetar med If för att kunna erbjuda dig som kund försäkringar till ett bra pris. Du som har en Isuzu Försäkring får rabatt på hem- och villaförsäkring. Läs om dina förmåner.

Familj fikar i köket

Förmånligt pris på hemförsäkringen

Ditt hem förtjänar ett lika bra skydd som din Isuzu och tack vare din Isuzu Försäkring får du upp till 27 % rabatt på Ifs hemförsäkring.

En hemförsäkring är något som alla behöver, oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Den är en trygghet som gäller för dig, dem du bor med och för de saker du äger, hyr eller lånar. Med Ifs hemförsäkring får du bland annat:

  • Reseskydd i 45 dagar som gäller i hela världen.
  • Skydd vid id-stöld samt drulleförsäkring om du väljer Stor Hemförsäkring och Hem Extra.
  • Extra rabatt på Ifs övriga försäkringar 

Om hemförsäkring

Ytterligare en fördel med att samla dina försäkringar hos If är att du bara behöver betala en självrisk om det händer något där du ska få ersättning från både bil- och hemförsäkringen. Till exempel vid ett bilinbrott där personliga tillhörigheter blir stulna. Skador på bilen ersätts av bilförsäkringen och de personliga tillhörigheterna av hemförsäkringen, men du betalar bara en självrisk, den högsta.

Bli förmånskund

Om du har en Isuzu Försäkring och tecknar Ifs hemförsäkring blir du förmånskund. Det betyder att du får rabatt med upp till 15 % även på andra försäkringar, till exempel personförsäkringar (barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring och livförsäkring).

Du kan räkna ut ditt rabatterade pris på Ifs hemsida. Det går också bra att ringa oss på 08-541 704 50 så berättar vi mer. Vi kan även hjälpa dig att byta försäkringsbolag om du vill det.

Försäkringar för det som är värdefullt här i livet

If erbjuder försäkringar med ett bra skydd för dig, dina saker och annat som är värdefullt i ditt liv. Men en försäkring hos If kan du känna dig lugn om något skulle hända. Med smidig skadehantering hanteras ditt skadeärende snabb och enkelt, för du ska kunna få vardagen att fungera som vanligt igen.

Ett samarbete mellan Isuzu Sverige AB och If Skadeförsäkring AB