Hämtar information

Fri försäkring i två veckor utan förpliktelser

Du som har köpt din Isuzu hos en auktoriserad återförsäljare är försäkrad 14 dagar kostnadsfritt. Försäkringen heter Rulla-ut och ingår helt utan förpliktelser. Under de två veckorna bjuder vi även på tilläggsförsäkringarna Stor Bilextra och Drulleförsäkring.

Listan med dina förmåner är lång

Här är några exempel:

  • Trygg reparation med kvalitet, tack vare originaldelar och auktoriserade Isuzu-verkstäder.
  • Vi ersätter stulna däck, fälgar och annan fabriksmonterad elektrisk utrustning utan maxgräns.
  • Snabb och smidig skade­hantering. Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss på webben, utan papper och krångel. Precis som det ska vara.

Förläng försäkringen och få rabatt

Kort efter att du hämtat din nya Isuzu får du hem ett personligt erbjudande om förnyad försäkring med extra rabatt. Det får du eftersom du har köpt bilen hos en auktoriserad Isuzu-återförsäljare. Här kan du räkna fram ditt rabatterade pris och skräddarsy din nya Isuzu Försäkring. ​Vi är experter på Isuzu, och dessutom enkla att ha att göra med.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Isuzu Expert parkerad på en åker

Försäkringen bara för dig som äger en Isuzu

Isuzu är en bil att lita på och Isuzu-ägare är några av Sveriges allra nöjdaste bilägare. På Isuzu Försäkring har vi tänkt på det och vår strävan är att vara det perfekta komplementet till din bil. Med kvalitet in i minsta detalj. Väljer du Isuzu Försäkring får du får du en bilförsäkring med ersättningsnivåer och innehåll utöver det vanliga. Vi garanterar att din bil repareras med Isuzu originaldelar på en auktoriserad Isuzu-verkstad. Alla personer du möter är experter på Isuzu, och skadejouren har öppet dygnet runt, året runt, för att hjälpa till om något händer. Isuzu Försäkring finns för både privatperson och företag.